BBA-Reman Forums



BMW 320d e90/91 airbag fault 93B4 drivers airbag stage 2

Posted By wolf3199 Monday, May 27, 2013 5:58:44 PM
Add to Favorites0
Author Message
wolf3199
 Posted Monday, May 27, 2013 5:58:44 PM
Forum Apprentice

Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)

Group: Awaiting Activation
Last Active: Wednesday, May 11, 2016 1:26:10 PM
Posts: 59, Visits: 218
129
Hi everyone

New to here and am here to try and get some clarity to my problem, I have a 2006 320d with the airbag fault 93B4 showing (LAUNCH DIAGUN) I have checked all wiring from the airbag ecu to the and including the clock spring each wire is giving an OHMS reading of around 1.4 , I also have fitted a donor airbag and still no luck Sad also have dissconnected and cleaned the plugs underneath the seats ,, has anyone came across this problem, car is one owner from new and never been damaged altho last year the light came on after the driver hit a rut on the road and a BMW dealer re set the light and she thinks she hit a pothole about a week later and never bothered about it until now as it is due an MOT

Any help is greatly appreciated
wolf3199 Marked As Answer
 Posted Tuesday, June 04, 2013 5:55:32 PM
Forum Apprentice

Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)Forum Apprentice - (129 reputation)

Group: Awaiting Activation
Last Active: Wednesday, May 11, 2016 1:26:10 PM
Posts: 59, Visits: 218
129
Hi XBenn

The fault was an internal one in the ECU, i used a resistor 2.2 ohm and traced back the circuit from the airbag (disconnected) and no difference, went to my local breakers and picke up an ecu from an 07 car with drivers and passengers airbags out... fitted to my car after disconnecting earth on battery re connected cleared all fault codes with my launch and no warning light.. all good, soory for not getting back sooner.

thanks again for everyones help Wink

Reading This Topic

Expand / Collapse

Back To Top